Stremex pet

O nas

Družinsko podjetje s skoraj 30 letno tradicijo zaupanja vreden partner

KREATIVNI

Podjetjem pomagamo vse od ideje, pa do izdelka

ZANESLJIVI

Našim kupcem nemoteno zagotavljamo naročene izdelke

INOVATIVNI

Prodajni program smo dopolnili z možnostjo izdelave iz r-PET in PLA materiala

Razvoj, oblikovanje in proizvodnja

Podjetje Stramex PET se predstavi

Stramex Pet d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1993. Podjetje posluje na površini skoraj 3000 m2 proizvodnih in skladiščnih prostorov, ter 2000 m2 zunanjih skladiščnih površin.

Skozi svojo skoraj 30 letno tradicijo, svojim strankam vseskozi ponuja pomoč pri razvoju, oblikovanju in proizvodnji embalažnih plastenk iz PET in r-PET in PLA materiala, ter tako pripomore k uspešnosti svojih kupcev iz mlečne, živilske, čistilne, kozmetične in kemične industrije.

Naše rešitve

Sodelujemo skupaj z našimi strankami

Skupaj z našimi strankami, poiščemo najbolj primerno rešitev za posamične izzive, s katerim se soočajo.  Tako naš proizvodni program, vseskozi širimo, ter prilagajamo zahtevam naših kupcev. Strankam ponujamo rešitve narejene iz R-PET materiala(reciklirani PET), PET (čisti PET), ali kombinacije slednjih. Za okoljsko najbolj zavedna in zahtevna podjetja, pa kot novost ponujamo proizvodnjo plastenk iz PLA materiala (polilaktične kisline), ki je kot biološko razgradljiv material, med ponudniki naravnih in bio izdelkov, vedno bolj iskan. Za naše stranke poskrbimo vse od začetne faze designa, pa vse do končne dostave izdelka. 

V našem proizvodnem programu najdete plastenke različnih designov, tipov zapiranja in volumnov (0,25 l; 0,33 l; 0,5 l; 1 l; 1,5 l; 2 l; 3 l; 5 l in 10 l).

Plastenke obstoječega programa so namenjene za polnjenje mleka, vina, sirupov, olja, gaziranih in negaziranih pijač, vode, ledenega čaja, za kozmetiko, čistila, mehčalcev, motornega olja in podobno.

POSLANSTVO, VIZIJA, VREDNOTE

Poslanstvo

V svojem bistvu smo resnično preprosti, zato lahko rečemo, da je naše poslanstvo zagotavljati dostopnost tekočin v estetski in neoporečni trajnostni embalaži, za prav vsak dom, podjetje, trgovino in tovarno.

Vizija

Postati želimo nepogrešljiva komponenta v razvoju in proizvodnji estetske in trajnostne embalaže tekočin. 

Že sedaj namreč vsem svojim kupcem zagotavljamo kvalitetne izdelke, hitro odzivnost, izkušeno prodajno osebje ter hitro in zanesljivo dostavo. Delujemo na principu dolgoročnega sodelovanja in korektnih odnosov s poslovnimi partnerji. 

Vrednote

Med svoje ključne vrednote štejemo:
➣ odgovorno poslovanje,
➣ inovativnost in estetika,
➣ agilnost in odločnost,
➣ skrb za planet,
➣ partnersko sodelovanje,
➣ kakovost in varnost.